גיא קנה מהבוס שלו את בית הקפה לפני 7 חודשים אחרי שניהל אותו במשך 3.5 שנים. אחרי הקניה הוא שינה תפריט ואת שם העסק וספג ירידה משמעותית במחזורים. קנה את העסק בהלוואה של 150,000 ש"ח ל 5 שנים שמתחיל להחזיר רק עכשיו ו 60,000 שחילק ל 5 תשלומים לבוס שלו לשעבר. העסק מוכר כרגע מחזור של 100,000 לפני מע"מ וזה רק מכסה את ההוצאות. הוא עובד שם כמנהל משמרת וגם אשתו מנהלת משמרת והוא גם ברמן, יש טבח ועוזר טבח למשמרת בוקר וטבח ועוזר טבח למשמרת ערב ועוד 2 ברמנים במשרה חלקית. מלצרים מכסים את עצמם עם הטיפים. הוא פתוח בשישי רק בבוקר ובשבת לא פתוח. המסעדה היא על 130 מ"ר כולל מרפסת ומחסנים והשכירות היא 12,000 + מע"מ (מהם 900 דמי ניהול) ו 3,000 ש"ח ארנונה חודשית. יש בפנים 45 מקומות ישיבה ובחוץ עוד 25 ויש אפשרות בקיץ לעוד 25 מקומות ישיבה. פוד קוסט שלו 32% ועלות כוח אדם 30% (לאשתו הוא מוציא תלוש שכר של 5,000 ש"ח), חשמל 5,000 חודשי. החודש התחיל לקחת משרד פרסום ויח"צ בעלות של 3,000 לחודש + 10% מהמכירות שהיא מביאה.
סוג עסק:
בתי קפה ומסעדות | הזדמנות עסקית |
מחיר: 180,000.00 ₪
כתובת:
עיר:
קרית טבעון
מספר בעלים:
1
מספר עובדים:
8
שנות ותק:
1
מחזור בשנה האחרונה:
0.00 ₪
מחזור חודשי ממוצע:
100,000.00 ₪
רווח גולמי שנה אחרונה:
68
רווח חודשי גולמי ממוצע:
רווח נקי שנה אחרונה:
0.00 ₪
רווח נקי חודשי ממוצע:
15,000.00 ₪
בעלים עובד בעסק:
לא
משכורת בעלים חודשית:
0.00 ₪
שטח העסק - מ"ר:
130
עלות השכירות החודשית:
12,000.00 ₪
תקופת השכירות קדימה:
0.00
עלות דמי ניהול חודשיים:
0.00 ₪
עלות ארנונה חודשית:
3,000.00 ₪
שווי ציוד העסק:
150,000.00 ₪
שווי מלאי ממוצע בעסק:
0.00 ₪
שווי זיכיון:
0.00 ₪
כמות לקוחות רשומים:
0
תקציב פרסום חודשי ממוצע:
3,000.00 ₪
נכסים דיגיטליים:
דף פייסבוק עסקי |
תיאור העסק:
גיא קנה מהבוס שלו את בית הקפה לפני 7 חודשים אחרי שניהל אותו במשך 3.5 שנים. אחרי הקניה הוא שינה תפריט ואת שם העסק וספג ירידה משמעותית במחזורים. קנה את העסק בהלוואה של 150,000 ש"ח ל 5 שנים שמתחיל להחזיר רק עכשיו ו 60,000 שחילק ל 5 תשלומים לבוס שלו לשעבר. העסק מוכר כרגע מחזור של 100,000 לפני מע"מ וזה רק מכסה את ההוצאות. הוא עובד שם כמנהל משמרת וגם אשתו מנהלת משמרת והוא גם ברמן, יש טבח ועוזר טבח למשמרת בוקר וטבח ועוזר טבח למשמרת ערב ועוד 2 ברמנים במשרה חלקית. מלצרים מכסים את עצמם עם הטיפים. הוא פתוח בשישי רק בבוקר ובשבת לא פתוח. המסעדה היא על 130 מ"ר כולל מרפסת ומחסנים והשכירות היא 12,000 + מע"מ (מהם 900 דמי ניהול) ו 3,000 ש"ח ארנונה חודשית. יש בפנים 45 מקומות ישיבה ובחוץ עוד 25 ויש אפשרות בקיץ לעוד 25 מקומות ישיבה. פוד קוסט שלו 32% ועלות כוח אדם 30% (לאשתו הוא מוציא תלוש שכר של 5,000 ש"ח), חשמל 5,000 חודשי. החודש התחיל לקחת משרד פרסום ויח"צ בעלות של 3,000 לחודש + 10% מהמכירות שהיא מביאה.